Delovna oblačila za moške in za ženske na spletni strani www.pentiv.si so znamke Helly Hansen in so daleč najboljša oblačila za delo v Evropi. Kvaliteta, ki jo ponujajo za to ceno je res vrhunska.  Ta delovna oblačila so primerna za delo na terenu v težkih razmerah, kot so sneg, led in dež ter vroče sonce. Na razpolago imate spodnje perilo, lahka oblačila ter nepremočljiva zimska oblačila in čevlje ter pokrivala. Priporočamo tudi rokavice, ki so posebej narejene za delo.

 

delovna oblačila

Delovna oblačila vrhunske kvalitete o nujna za nemoteno in udobno delo v stavbah in na terenu. Ta oblačila so narejena tako, da dihajo in da so zelo močna, ker so izdelana iz trpežnega materiala. Zato lahko z njimi delate, klečite na tleh, nekatere so odporne na ureznine, saj na primer gozdarji veliko delajo z žagami. Nekatere so odporne na žareče iskre za tiste, ki delajo z varilnimi aparati. Odporne so lahko na vodo za terensko delo, zdržijo pa močne nalive, kot na primer kvaliteten šotor. Imajo tudi kapuce za zaščito las in ušes.

Vrhunska delovna oblačila so oblikovana tako, da imajo zaščite in dodatne ojačitve na kolenih in komolcih, nekatere tudi na stegnih ali zadnjici. Odvisno je od tega, za kateri poklic so namenjene. Ta oblačila so zelo praktična in imajo dosti dodatkov in žepov za različno orodje, kot so klešče, kladiva, izvijači, žage, žeblji, metri in podobno.

Med delovna oblačila spadajo razne jakne, ki so različno debele za različne temperature. Nekatere so precej univerzalne, ker lahko zdržijo visoke in nizke temperature ter ohranjajo telesno temperaturo. So izjemno zračne ter ne povzročajo potenja, kar je izjemno pomembno. Tudi čevlji imajo ojačitve proti urezninam in zmečkaninam prstov. S tem, da imajo nedrseče podplate za varno delo v gozdu in na na strehah ter drugih terenih.

Izberite le najbolje za sebe in svoje zaposlene ter se posvetujete, katera oblačila so za vas najboljša.