1Vabimo vas, da doživite najboljši oddih doslej skupaj s svojimi najbližjimi. In kje je ta nepozaben oddih? Nudijo ga Ukanc apartmaji v Bohinju, čarobnem kraju, ki vas bo očaral. Na voljo so vam udobni apartmaji, ki predstavljajo najboljšo možnost za tiste, ki si želite popolne svobode med počitnicami. Zanima vas, zakaj so Ukanc apartmaji tako posebni? Preverite v nadaljevanju.

Ukanc apartmaji

Privlačna in udobna lokacija

Ukanc apartmaji so v središču neokrnjene narave v bližini Bohinjskega jezera. Bohinj je priljubljena destinacija iz več razlogov, saj ponuja naravne lepote, prijazne domačine, vse potrebne storitve in dodatne možnosti za uživanje. Ukanc apartmaji so prava izbira za vaše počitnice, saj so primerni za mlade pare, družine in starejše osebe. Njihova lokacija je čarobna – dovolj daleč od vrveža in motečih dejavnikov, obenem pa dovolj blizu vsega, kar potrebujete za brezskrbne počitnice. Ukanc, kjer se nahajajo apartmaji, vas bo navdušil s svežim gorskim zrakom, številnimi raziskovalnimi potmi ter skritimi kotički, ki jih lahko odkrijete. Združite udobje in privlačnost ter doživite nepozabne trenutke v naših apartmajih v Bohinju.

Čarobni apartmaji v alpskem slogu

Vabljeni, da vstopite v te apartmaje, ki so kot iz pravljice. Nahajajo se v prikupnih hiškah ob vznožju gora. Na voljo je sedem čudovito opremljenih apartmajev v prepoznavnem alpskem slogu. Les, ki je pomemben del lokalne tradicije, doda vsakemu apartmaju poseben pečat. Ukanc apartmaji se popolnoma vklapljajo v okolico, hkrati pa so med najlepšimi in najbolje opremljenimi apartmaji v široki okolici. Tradicijo prepletajo s sodobnostjo, saj boste med bivanjem uživali v brezplačni internetni povezavi, televiziji in druge udobju. Želijo, da doživite pravo pravljico – tisto, ki jo lahko ponudi le Bohinj. Ukanc apartmaji so odlična izbira za kvaliteten in sproščujoč oddih daleč stran od mestnega vrveža.

Apartmaji vam omogočajo bivanje v luksuzni gorski koči. Vsak apartma je opremljen s prefinjenim alpskim stilom, ki združuje tradicijo z modernim udobjem. Lesena notranja oprema ustvarja toplino in domačnost, hkrati pa pa je na voljo tudi brezplačen internet, televizija in drugo sodobno udobje. Želijo, da se med bivanjem pri njih počutite kot v pravljici. Apartmaji ob jezeru Bohinj so idealna destinacija za vse, ki si želijo miru, udobja in nepozabnih trenutkov v naravi.

Raznoliki paketi za različne okuse

Privat apartmaji Bohinj ponujajo pestro izbiro paketov, ki zadovoljijo še tako različne okuse. Pri njih lahko izberete celoten paket doživetij, ki bo razvajal vaše brbončice, poskrbel za sprostitev telesa in duha ter ponudil raznolike aktivnosti, ob katerih nikoli ne bo dolgčas. Ne glede na to, ali iščete mir ali pestrost, boste v Ukancu našli popolno bazo za svoj dopust. Preverite njihove pakete in prepričani so, da boste našli pravega zase. Dobrodošli v Bohinju, kjer vas pričakuje apartma po vaših željah!

Bohinj – izhodišče za nepozabne izlete

Privat apartmaji v Bohinju predstavljajo izjemno izhodišče za raziskovanje okolice. Njihova odlična lokacija omogoča raznovrstne večurne ali celo enodnevne izlete po čudoviti okolici. Ne glede na to, ali vas navdušuje hribolazenje, želite najeti čoln in uživati na jezeru ali preprosto uživate v miru ob svežem zraku in zvokih narave, ponujajo apartmaji Bohinj več kot le prenočevanje. Pri njih boste našli idealno izhodišče za raziskovanje raznolikih destinacij v bližnji okolici, kamor se lahko odpravite kadarkoli želite. Apartmaji v Bohinju ponujajo široko paleto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. V Ukancu vas pričakujejo apartmaji, ki vas bodo navdušili in očarali. Po razburljivih aktivnostih, ki jih ponuja okolje, boste v njih našli zaslužen počitek.