Podjetje Hobby Slovenija je s ponosom prevzela ekskluzivno zastopstvo za blagovno znamko Hobby v Sloveniji leta 2020. Hobby Slovenija ne nudi le prodaje, temveč tudi raznolike storitve, vključno s servisom avtodomov in počitniških prikolic, celostnimi rešitvami, 3D optiko, avtopralnico ter dobavo rezervnih delov in opravljanjem večjih popravil. V središču Slovenj Gradca vas vabijo v njihov novi salon, kjer si lahko ogledate številne nove modele integriranih in delno integriranih vozil. Pridružite se jim in si oglejte pestro ponudbo vozil ter se prepričajte o kakovosti blagovne znamke Hobby.

Hobby Slovenija

Strokovnost in odzivnost na vaše tehnične potrebe

Nudijo vam kompleten servis vozil. Njihova ekipa vrhunsko usposobljenih strokovnjakov iz področja servisiranja je pripravljena priskočiti na pomoč pri vseh tehničnih težavah. Z veseljem odgovarjajo na vaša vprašanja in vam pomagajo učinkovito odpraviti morebitne težave z vašim vozilom.

Želite povečati življenjsko dobo vaših pnevmatik? Njihova ponudba vključuje storitev 3D optike, ki bo zmanjšala obrabo pnevmatik. Strokovnjaki z vrhunskim znanjem bodo poskrbeli, da bo storitev opravljena na najvišjem nivoju, kar vam bo omogočilo varno in ekonomično vožnjo.

Ponujajo vam izjemno kakovostno čiščenje avtodomov in počitniških prikolic v njihovi dobro opremljeni avtopralnici. S specializirano opremo se lotijo čiščenja tako notranjih kot zunanjih površin vozil. Zagotavljajo vam temeljito in učinkovito čiščenje. Vaše vozilo bo zasijalo v novi svežini.

Lastnosti, ki odlikujejo Hobby prikolice

Prepustite se pristnemu pustolovskemu duhu s počitniškim vozilom Hobby, kjer se prepletajo večen dizajn in vrhunska nemška kakovost. Oblikovalci so predani ustvarjanju uporabnih elementov, ki ne le izpolnjujejo svojo funkcijo, ampak tudi ustvarjajo prijetno atmosfero bivanja, ki je značilna za Hobby vozila.

Ob vstopu v Hobby vozilo vas bo objela prijetna vedrina ambienta, ki jo ustvarjajo nežni leseni elementi in premišljena osvetlitev. Vsak detajl, tudi najmanjši kotiček, je namenjen vašemu udobju, kar pomeni, da se boste tudi na dopustu počutili kot doma, obdani z domačnostjo in toplino.

Varnost je v središču vsakega Hobby počitniškega vozila. Vsa vozila izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti in varnosti. Strokovna ekipa neprestano išče nove posodobitve in nadgradnje, da bi še dodatno izboljšala varnost vaših potovanj in vam omogočila brezkompromisno zaščito na vsaki poti.

Zakaj se odločiti za Hobby prikolico?

Hobby počitniška vozila so zasnovana tako, da vam omogočajo raziskovanje skritih kotičkov v osrčju narave ali doživetje mestnega vrveža evropskih metropol. Elegantno in udobno boste lahko obkrožili vse začrtane turistične atrakcije ter brez hitenja naredili daljše postanke v tistih krajih, ki vas bodo najbolj navdušili. Uživajte v številnih prednostih, ki jih nudijo počitniška vozila Hobby.

Brezskrbno potovanje s počitniškimi vozili

Ni potrebe, da se obremenjujete z nepomembnimi detajli kot je iskanje prenočišča. Zagotavljajo vam, da boste z njihovimi počitniškimi vozili stoodstotno pripravljeni na vse nepredvidljive situacije. HobbyConnect predstavlja inovativno rešitev za ljubitelje počitnic s svojim vozilom. S tem sistemom lahko enostavno vzpostavite brezžično Bluetooth povezavo z vašim vozilom, kar vam omogoča neposreden dostop do ključnih elektronskih naprav in funkcionalnosti vašega mobilnega doma. Ta tehnološki napredek omogoča udobno upravljanje in nadzor nad vozilom kar iz notranjosti ali bližnje okolice, kar pripomore k še boljši izkušnji potovanja. Z HobbyConnect+ lahko do vašega vozila dostopate celo od kjerkoli na svetu.

Njihovi strokovnjaki so v fazi zasnove in testiranja razporeditve prikolic preizkusili številne variacije in na koncu izbrali tisto, za katero so ocenili, da vam bo zagotovila najvišjo stopnjo udobja. Seveda so vedno odprti tudi za predloge in izboljšave, saj želijo, da se boste na potovanjih vedno počutili kot doma.