Katero podjetje bi izbrali za ogrevanje? Termoting je odlično podjetje za svetovanje, montaže  in inžiniring za take stvari.

Termoting

Termoting ponuja gretje na biomaso, ogrevanjem s toplotno črpalko, ogrevanjem s sanitarnimi vidami s sončnimi kolektorji, centralnim ogrevanjem na kurilno oljem ali plinom. Najcenejši in hkrati kakovostni način predstavlja z obnovljivimi viri energije. to so: Les, voda, zemlja, Zrak.

Ogrevanje na kurilno olje je zelo udobno za ogrevanje vendar je cena kar visoka. Ogrevanje s toplotno črpalko je energetsko zelo unčikovito in je okolju prijazno ogrevanje. toplotna črpalka pretvarja toploto iz okolice, je primerno za ogrevanje prostorov in sanitarnih vod. toplotne črpalke pretvorijo energijo, ki je zbrana v snoveh. Takšno ogrevanje se uporablja tam, kjer je dobra toplotna izolacija. Ogrevanje na biomaso je zelo poceni ogrevanje hiše in stanovanja. Najpogostejša biomasa za ogrevanje je les. V zadnjih časih pa si vedno bolj aktualne pelete. Kotli na pelete omogočajo skoraj isto udobnost, kot na kurilno olje vendar je bistveno manjši strošek. Je tudi bolj prijazno za okolje, kot kurilno olje. Talno ogrevanje je nižje-temperaturno in je možno v kombinacijah z različnimi načini ogrevanja. Pomembne so cevi, izolacijske plošče in regulacija. ta način ogrevanja prinaša visoko udobje, ki ga ponuja podjetje Termoting. Talno gretje lahko uporabimo le v nekaterih prostroih, naprimer kopalnica, lahko pa ga imamo tudi po celem stanovanju. ponujajo peči na drva iz podjetja Firestar, ki je zelo kvalitetno. Med njimi izstopa patentirana dvovrtinčna komora, ki daje najučinkovitejše in najbolj ekonomično izgorevanje lesene biomase. Ta peč je sestavljena iz nepregornega visokotemperaturnega betona, ki ohranja toploto.

Termoting ima tudi pestro izbiro peči na drva, ki so zelo kvalitetni. Pri pečeh na drva imajo strokovno montažo, ki jo naredijo brezhibno z njihovo ekipo in materialom.

Podjetje Termoting vam tudi ponuja različne instalacije. Naprimer vodovodne instalacije, tudi kanalizacija,ogrevalne sisteme ter plinske instalacije, instalirajo tudi klimatske naprave in stroje za prezračevanje.