Če razmišljate prijavo na tečaj masaže, vendar vas skrbi potek in čas za učenje masaže, si preberite članek in pridobite odličen kontakt za ugoden tečaj.

Pri tečaju masaže se boste naučili različnih tehnik masaže in pridobili ključno znanje za končni naziv NPK maser/maserka. Naučili se boste osnovne teorije in izvedeli stvari o pozitivnih učinkih masaže ter prav tako o kontraindikacijah. Masirati se boste naučili hrbet, vrat, noge, roke, prsni koš, trebuh, dlani, obraz in lasišče.

Tečaji potekajo v urejenih in prilagojenih prostorih z vsemi pripomočki za masažo. Vaš tečaj bodo vodili mentorji z dolgoletnimi izkušnjami in profesionalnim pristopom, ter vam predstavili tečaj in vas vodili skozi faze učenja. Na začetku morate najprej zbrati želeno kategorijo v kateri bi se izobraževali. Na voljo imate tečaj klasične masaže, športne masaže, refleksne masaže, tečaj anatomije, masaža globokih tkiv, tečaj kineziotapinga, tečaj aroma masaže, študij fizioterapije in končni izpit za naziv NPK in ostalo.

Če razmišljate za prijavo na tečaj masaže, bodite pozorni na naslednje prvine, ko izbirate med različnimi tečaji. Pozanimajte se, da tečaj deluje že nekaj let in je opisan kot kakovosten iz strani ljudi, ki so opravljali ta tečaj, prepričajte se o predavatelju in njegovih izkušnjah ter znanjih o področju. Pozanimajte se tudi o pripomočkih, ali so vključeni v tečaj, ali si jih morate priskrbeti sami. Za posameznika pa je zelo pomembno tudi, da si tečaj priskrbite v bližini vašega kraja in se pozanimate o končni ceni za tečaj masaže ter končni naziv.

Obstajajo tudi tečaji za različne starosti na primer za masaža za dojenčke, odrasle in starejše občane.

Tečaj masaže lahko poteka kot udeležba v živo ali preko spleta, kot video posnetki ali predajanje v živo. V vsakem primeru pa ob zaključenem tečaju prejmete diplomo za končan tečaj in pridobite možnost zaposlitve.