Smrekovo mazilo je vsestransko uporabno za kar nekaj težav, ki jih lajša in odpravlja od težav s sklepi, bolečinami v križu in trebuhu, afte v ustih, za hemoroide in še marsikaj drugega lajšajo in odpravljajo. Vsa mazila Smerkovit so narejena iz smrekove smole, za katero vsi vedo, kako je zdravilna in učinkovita, saj se že od nekdaj mažejo z njo. Smrekovo mazilo uporaba je običajno zunanja, drugače je seveda smreka užitna in ima dosti C vitamina, če žvečimo vršičke, kjer tudi čutimo trpko smrekovo smolo.

smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo je bilo prvič izdelano v Naklem pri Kranju in ker je bilo pri lajšanju bolečin ter oteklin sklepov, kolkov, hrbtenice in za celjenje trdovratnih ran ter ureznin in krast ter nepravilnosti na koži tako zel učinkovito, se je glas o njem zelo hitro razširil po vseh bivših republikah Jugoslavije in je znana še danes ter zel ocenjen.

Smrekovo mazilo je zaradi maščob malo težje absorbirano v kožo kot smrekove kreme je pa bolj učinkovito pri trdovratnih težavah. Je povsem naravno in iz ekološke pridelave. Ima tudi ekološki certifikat ter je priznano kot kakovostno in učinkovito. Tisti, ki so ga preizkusili, so ga kupili še večkrat in večina je stalnih strank že od začetka, vsak dan pa se pridružujejo vedno znova in znova nove zadovoljne stranke.

Smrekovo mazilo se samo prodaja, ker se večina mazila proda preko priporočil znancev, prijateljev in družine ter sodelavcev. Tak ose je v enem letu razširilo po južnem delu Evrope, zdaj pa je že po vsej Evropi znano in priznano kot zelo učinkovito.

Vredno je preizkusiti, saj ne morete prav ničesar izgubiti razen bolečine, otekline in otrdlino na koži ter druge tegobe, ki so na koži ali globje v telesu, kamor smrekovo mazilo počasi tudi prodira, še posebej, če se obolela prizadeta mesta masira in vtira v kožo to prečudovito mazilo.