Danes zagotovo ni nobenega, ki ne bi imel doma vsaj en parfum. Vsak je rad lep ali je to moški ali ženska, prav tako tudi radi vsi malo dišimo. Včasih so rekli, kaj pa bo kmet s parfumom? Ampak tudi oni gredo včasih kam v mesto ali na kakšno zabavo ter se radi odišavijo. To je bilo nekoč, danes je vse drugače, zato pa je v vsakem domu, kot sem omenila vsaj en dišeč parfum. Poznamo pa tudi vrhunske znamke parfumov, ki pa so tudi cene kar grozne lahko rečemo. Vseeno je kakšen parfum vi uporabljate, ni važna znamka.

Parfumi takšni ali drugačni vsi so nekaj posebnega. Nekateri vzdržijo 24 ur, nekateri samo nekaj ur. Vsak parfum pa je za vsakogar nekaj posebnega. Če pogledamo na police trgovin ali drogerij opazimo ogromno različnih parfumov. Prav tako so cene različne, od tistih najcenejših, ki tudi niso slabi in tistih najdražjih. Sama nisem poznavalka, da bi znala povedat razliko in tudi ne dam ogromno denarja za parfum.

parfumi

Vsi parfumi, kot za ženske in moške jih danes ni težko kupit. Nekateri tudi sami znajo doma naredit parfum za svoje potrebe. Kdaj uporabit parfum in koliko je odvisno od posameznika. Nekateri uporabijo parfum vsak dan, saj imajo tudi takšne službe. Parfumi so po vonju zelo različni. Imate cvetlične vonje, vonj morja in še ogromno različnih, ki te kar očarajo. Vsak rad pogleda nekoga, ki lepo diši.

Prav tako so parfumi pakirani v različnih embalažah. Zato, če imate radi različne vonjave si kupite manjše mogoče točene parfume, da boste različno dišali. Ni nujno, da vedno uporabite isto dišavo v službo, lahko vsak dan drugače. Tako boste imeli v službi vsak dan različne poglede svojih zaposlenih. Prav tako, kot sem že omenila ni važna znamka, vglavnem, da vi daste na sebe zjutraj preden greste v službo malo dišečega parfuma.