Oddajanje apartmajev je turistična storitev, katere priljubljenost v zadnjih letih zelo narašča. Ljudje vse več potujemo, dopustujemo ali si tako ali drugače privoščimo nekajdnevni oddih. Temu primerno pa rastejo tudi naša pričakovanja, zato je vrhunska storitev oddajanja (https://www.optimaplusbooking.com) še kako pomembna. Če je še pred nekaj deset leti bilo za večino turistov dovolj povprečno urejen apartma, bližina plaže in čisto morje, pa danes temu ni več tako. Ljudje si za svoj denar želijo dobiti največ kar lahko, poleg tega pa je konkurenca na turističnem trgu zelo velika. Lasniki nastanitev si zato na različne načine prizadevajo, da bi svojim gostom kar se da ugodili.

Vendar pa vrhunska postrežba in še tako prijazen odnos gostiteljev ne bo prav nič pomagalo pri povečanem obisku nastanitve, če le te turisti sploh ne najdejo. V sodobnih časih je tako ključnega pomena za uspešen posel oddajanja turističnih apartmajev prava predstavitev in oglaševanje na spletu. Gre za storitev, ki ponudbo na atraktiven in profesionalen način predstavi potencialnim strankam. V kolikor s tega področja nimate izkušenj vam svetujemo, da se za pomoč obrnete na strokovno agencijo za oddajanje apartmajev. Ena takih je tudi Optimaplus booking, ki se lahko pohvali z lepim številom zadovoljnih strank. Spoznajte njihovo uspešno zgodbo!

Zakaj se odločiti za pomoč agencije za oddajanje apartmajev?

Razlogov, zakaj se lastniki turističnih nastanitev pri oddajanju odločijo za pomoč strokovno usposobljene agencije, je več. Zagotovo pa kar največ strank do njih pristopi zato, ker začnejo opažati, da gostov ni več tako veliko, kot jih je bilo včasih. Ali pa preprosto njihov oglas na različnih platformah ne doseže tolikšnega števila ljudi, kot bi pričakovali. Razlogi za to najpogosteje tičijo v nepravilno zastavljenih oglasih in neustreznem spletnem oglaševanju. Pomoč strokovne agencije pa lahko situacijo popolnoma spremeni.

Glavne prednosti, ki vam jih prinaša odločitev za agencijo Optimaplus booking so:

  • Oddajanje brez večjih skrbi: strokovna ekipa vam bistveno olajša samo poslovanje in upravljanje vaših apartmajev. Namesto vas namreč upravljajo z nastanitvijo in skrbijo za ustrezne oglase na portalih, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia in ostali.
  • Večja zasedenost apartmajev: z jasnim načrtom in izpopolnjeno marketinško taktiko, ki spremlja dogajanje na trgu, spremembe razmer in povpraševanj, bo celotna oglaševalska in cenovna politika vodila do vrhunskih rezultatov.
  • Vedno na tekočem: vaš izbrani svetovalec pri agenciji za oddajanje apartmajev bo za vas spremljal potrebe turistov, trende in iskal nove učinkovite možnosti za dodatno oglaševanje. Za doseganje najvišjih rezultatov se ves čas posodablja obstoječe profile apartmajev na vseh prodajnih kanalih.
  • Obetavni prihranki na letni ravni: spremljanje analitike in optimiziran način dela bosta finančna sredstva usmerjala v tiste oglaševalske akcije in druge aktivnosti, ki prinašajo najvišji izplen. Tak način dela pa za vas pomeni bistveno večje prihodke na letni ravni. Hrakti boste zaradi manj skrbi bili podvrženi manjši količini stresa, imeli več časa, poleg tega pa se boste lahko popolnoma posvetili tistemu, kar znate najbolje – to je skrbi za svoje goste.
  • Zadovoljni gosti: podjetje Optimaplus booking gostom in lastnikom nastanitev nudi 24 urno podporo, 7 dni v tednu. Ta pa zelo pomembno vpliva na zadovoljstvo vaših strank in prispeva k večjemu številu pohval in priporočil.
  • Skladno z zakonom: če ste lastnik turistične nastanitve, potem zagotovo veste, kako stroga je zakonodaja s tega področja. Vaše poslovanje mora biti 100% transparentno, urejeno in dosledno morate prijavljati goste ter jim izdajati račune. Vse to pa lahko namesto vas sedaj počne izbrana agencija za oddajanje apartmajev. Tako boste popolnoma brez skrbi, da ste kaj pozabili ali naredili narobe.

počitnice

Odločite se za pravi paket

Seveda vsi lastniki nastanitev ne potrebujejo enake pomoči pri vodenju svojega posla. Zato so pri Optimaplus za vas pripravili tri različne pakete, ki vključujejo ponudbo različnih storitev. Svetujemo vam, da tistega pravega izberete glede na vaše potrebe pri oddajanju apartmajev. Če imate že veliko izkušenj z zakonodajo in različnimi računovodsko-poslovnimi procesi, potem se lahko odločite, da vam strokovnjaki pomagajo na primer pri oglaševanju in vodenju oddajanja na različnih spletnih kanalih. Medtem ko se tistim, ki na svojo samostojno turistično pot stopajo prvič svetuje paket z obširnejšim izborom storitev.

Na voljo so vam:

  • Osnovni paket: ta združuje storitve, kot so pomoč pri optimizaciji stroškov, dodajanje nastanitve na Booking.com, Airbnb in Expedia. Vaše apartmaje in okolice za potrebe izdelave oglasov tudi strokovno fotografirajo. V sam paket je vključeno tudi svetovanje, postavitev lastne spletne strani in nekaterih ključnih profilov, kot je na primer Google Business. Pomagali pa vam bodo tudi pri ustvarjanju kreativnih vsebin za socialna omrežja.
  • Optimalni paket: ta paket vključuje vse storitve osnovnega, poleg tega pa še vodenje in upravljanje računov na vseh spletnih mestih, pripravo oglaševalskih akcij, upravljanje spletne strani, komunikacijo z gosti, podporo lastnikom…
  • Premium paket: je nadgradnja optimalnega paketa, ki vključuje vse storitve, ki vas v popolnosti razbremenijo samega poslovanja (npr. komunikacija s čistilnimi službami, izdajanje računov, check in/check out…)