Opremljate lasten frizerski salon, potem obiščite spletno stran Frizerska oprema, kjer vam je kvalitetna oprema dosegljiva z enim klikom. V ponudbi na spletni strani imajo različne vrste škarij, krtač, glavnikov, električne opreme, pohištva za frizerski salon, ponujajo pa tudi sterilizacijo.

Frizerska oprema za vsak frizerski salon
Med opremo, ki jo potrebuje vsak frizer sodijo škarje. S škarjami blagovne znamke Jaguar dvignite kvaliteto vaših frizerskih storitev. Škarje v ponudbi so namenjene profesionalni uporabi, zato je ostrina in obdelava rezil na najvišjem nivoju. Poleg škarij so pomembne tudi krtače, ki bistveno olajšajo delo, saj le primerna in kakovostna krtača omogoča dober oprijem in oblikovanje pričeske. V ponudbi so tudi glavniki, ki se razlikujejo po trdoti zobčkov, fleksibilnosti in kvaliteti obdelave.

frizerska oprema

Nepogrešljiva frizerska oprema so tudi udobni stoli in prenosni umivalniki.

Električna frizerska oprema
Med nepogrešljivo električno opremo najdete strižnike las z različnimi nastavki, ki bodo vaše storitve dvignili še na višji nivo. V vsakem frizerskem salonu so nepogrešljivi prav tako climazoni in havbe.

Frizerska oprema – pohištvo
Vsak frizerski salon potrebuje tudi določeno pohištvo, ki vam bo pri delu v veliko pomoč. To so Ceriotti delovni stoli, ki so idealni za friziranje, britje, nego obraza, saj so prilagodljivi in nastavljivi na različnih višinah. Nepogrešljivi so tudi Ceriotti prenosni umivalniki, ki ne služijo le osnovnemu namenu pranja las, pač ob primerni izbiri predstavljajo tudi dodatek in okras v vašem frizerskem salonu, saj lahko predstavlja sliko salona in naredi odličen prvi vtis. Na voljo so tudi Ceriotti vozički ali mizice za odlaganje različnih frizerskih pripomočkov.

Poleg frizerske opreme pa ponujajo tudi sterilizacijo, ki je pomemben in zakonsko zahtevan postopek za kozmetične in frizerske salone. V ponudbi imajo sterilizator na vroči zrak, UV sterilizator in ultrazvočni sterilizator.

Ne glede na to za kateri izdelek se boste odločili, bo frizerska oprema prispela k vam v do treh delovnih dneh, v primeru vprašanj pa kontaktirajte podjetje in z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanja.