Električni skiro s sedežem je super za vse, ki težko hodite. Nudi oporo, da se lahko pripeljete precej drsalec v službo, šolo, k zdravniku ali po nakupih. Na skiro lahko tudi obesite za to pripravljene torbe v katerih pripeljete domov  vse, kar potrebujete. Ko boste kupovali električni skiro s sedežem imejte v mislih, da nimajo vsi modeli sedeža in daj e to dejansko za skiro dodatna oprema. Zato morate dobro pogledati, če je to res pravo vozilo, ki bi ga radi imeli za sebe in morebiti za družino.

električni skiro s sedežem

Električni skiro s sedežem je super udoben in namenjen za dolge in udobne vožnje po mestu. Seveda se lahko vozite tudi po podeželju, če so za to urejene ceste in pločniki ter če imate skiro opremljen za vožnjo v prometu. To pomeni, da mora imeti luči, zvonec in odsevnike. Brez tega si lahko prislužite tudi kazen.

Največkrat je električni skiro s sedežem tudi zložljiv, kar pomeni, a ga lahko enostavno zložite n odnesete s seboj  stavbo lai na drugo prevozno sredstvo ali ga daste v avto. Tak skiro je zelo primeren tudi za poslovneže. Super je tudi zato, ker se na njem ne boste nič spotili, če greste v službo ali kam na sestanek. Lepo se vozite po svežem zraku brez napora udobno na sedežu.

Vsak električni skiro s sedežem poganja lahko dodatno motor, ki vam pomaga, da se hitro in enostavno premikate po ulicah in se peljete tudi tam, kjer avtomobili ne morejo peljati. Tako se nikoli ne boste zataknili v prometu in boste vedno prišli na cilj pravočasno.

Skiro je res poceni prevozno sredstvo za kupit, za vzdrževat in za shranjevanje. Ne potrebujete izpita zanj in ne registracije. Vendar vseeno poskrbite za varnost s čelado ter zaščito za komolce ter kolena. Opremite ga, da bo v prometu viden tudi za pešce.