Cugelj PVC in ALU okna je podjetje, ki že več kot 20 let izdeluje in prodaja visoko kakovostne izdelke in storitve. Obrnite se na podjetje Cugelj za kvalitetno stavbo pohištvo. Njihova glavna prednost je zadovoljstvo strank, ki se vračajo k njim.Poleg tega se pri njih veliko pozornosti namenja tudi kvalitetnemu svetovanju in brezhibni montaži. V vseh teh letih so pridobili že več kot 20.000 zadovoljnih strank. Gre za podjetje, ki je sinonim za tradicijo in kakovost ter se zavzema za odlično storitev in izdelke.

Visoko kvalitetno stavbno pohištvo z več kot 20-letnimi izkušnjami

Podjetje Cugelj že več kot 20 let uspešno zagotavlja svojim kupcem visoko kvalitetna okna, vhodna vrata ter ostalo stavbno pohištvo. S poudarkom na detajlih ustvarjajo dodano vrednost njihovim rešitvam in postali so sinonim za visoko kvalitetno stavbno pohištvo. Za proizvodnjo uporabljajo PVC profile in sisteme nemškega podjetja Veka ter vodilnih evropskih proizvajalcev ALU profilov Schüco & Reynears, ki slovijo po svoji visoki kvaliteti, vzdržljivosti, praktičnosti in estetskem videzu ter tradiciji. Ne zagotavljajo pa samo kvalitetnih izdelkov, ampak celovito rešitev, ki se prične z svetovanjem in se zaključi z montažo. Njihove izdelke je mogoče najti v številnih slovenskih domovih in poslovnih objektih, njihova priljubljenost pa se širi tudi preko meja Slovenije.

Izbira Cugelj PVC in ALU oken

Pri izbiri stavbnega pohištva za vaš dom so Cugelj PVC in ALU okna zagotovo najboljša izbira. Njihova lastna proizvodnja v Sloveniji zagotavlja slovensko kakovost. Z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju stavbnega pohištva, vam nudijo vse storitve na enem mestu, vključno z demontažo, odvozom, vgradnjo in zaključnimi deli, ki jih opravljajo njihovi lastni, strokovno usposobljeni delavci. Ponujajo tudi brezplačen servis za odpravo napak, ki niso posledica fizičnih poškodb ali nepravilnega ravnanja, garancijo do 10 let in takojšnji servis ter rezervne dele v primeru reklamacij. Njihovi izdelki so izredno fleksibilni in izjemno zanesljivi, z dolgo življenjsko dobo ter garantirano brezhibnim delovanjem. Poleg tega so dobavni roki hitri, kar vam zagotavlja učinkovitost pri načrtovanju in izvedbi vaših projektov.

Cugelj

Cugelj ALU vhodna vrata – varna in energetsko učinkovita izbira za vaš dom.

Vhodna vrata so eden izmed najpomembnejših elementov pri oblikovanju prvih vtisov o vašem domu. Poleg zagotavljanja varnosti in energetske učinkovitosti, je estetski videz vhodnih vrat prav tako zelo pomemben. Cugelj ALU vrata (vhodna) so izdelana iz visoko kakovostnih materialov in ponujajo številne možnosti prilagajanja, kot so različni barvni dekorji in oblike, kar vam omogoča, da izberete popolnoma prilagojena vrata za vaš dom. Cugelj ALU vhodna vrata so izdelana v lastni proizvodnji, ki zagotavljajo skladnost z najvišjimi energetskimi in varnostnimi standardi.

Kakovostna protivlomna vrata so nujna, če želite preprečiti vlom v vaš dom. Pri izbiri vrat morate paziti na vrsto profila, nasadil, debelino stekla in ključavnico, saj je od tega odvisna stopnja zaščite. Poleg tega morate upoštevati tudi toplotno izolacijo, ki vam lahko pomaga zmanjšati stroške ogrevanja in hlajenja ter zvočno izolacijo, ki vam pomaga ohranjati notranji prostor tišji in bolj prijeten za bivanje. Izdelava in debelina vrat ter kakovost vgrajenega materiala so ključnega pomena za vaše dobro počutje in zdravje.

Pomembno je tudi, da vgradnjo opravijo strokovno usposobljeni monterji, saj le tako lahko zagotovite brezhibno delovanje in dolgotrajno uporabo vaših vrat. Prav tako morate skrbeti za primerno vzdrževanje in zaščito pred umazanijo in vremenskimi razmerami, da zagotovite daljšo življenjsko dobo vrat. Cena ne sme biti edini kriterij pri izbiri vhodnih vrat, saj so zanesljiva protivlomna zaščita, toplotna izolacija in kvalitetna izdelava ključni za vaše zadovoljstvo.

Zanesljiva in fleksibilna izbira za vaš dom

Cugelj drsni sistemi so odlična izbira za vaš dom, saj zagotavljajo vrhunsko kakovost s uporabo kakovostnih PVC profilov nemškega proizvajalca Veka ter ALU profilov proizvajalcev Schüco in Reynears. Poleg tega so izdelani v lastni proizvodnji v Sloveniji, kar zagotavlja slovensko kakovost. S svojimi več kot 20 leti izkušenj na področju stavbnega pohištva in vsemi storitvami na enem mestu, vključno z demontažo, odvozom, vgradnjo in zaključnimi deli, kupcem zagotavljajo rešitev “na ključ”. Cugelj senčila in komarniki so izdelani iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja visoko kakovost. Cugelj senčila in komarniki imajo garancijo za tri leta in v primeru reklamacij ponujajo takojšnji servis.

Rolete so eno izmed najbolj uporabljanih senčil za stanovanjske stavbe, saj imajo številne prednosti. Poleg zatemnitve prostora in zaščite pred vlomilci, namreč nudijo tudi izolacijo pred toploto, mrazom, hrupom in umazanijo. To omogočajo polnjene lamele z poliuretansko peno, ki zagotavljajo dobro tesnenje. Poleg funkcionalnosti pa so rolete tudi estetski dodatek, saj so na voljo v različnih barvah, ki jih lahko prilagodijo željam kupca. Za dodatno zaščito pred insekti pa v roletno škatlo lahko vgradimo tudi rolo komarnik.