V široki ponudbi podjetja Furlan z dolgo tradicijo so na voljo plinski žari najvišje kakovosti, ki vam bodo zagotovili odlično izkušnjo pri peki. Priprava jedi na žaru je z njimi pravi užitek. Ne glede na vaše potrebe in želje, boste pri njih našli pravi plinski žar zase. Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete nasvet pri izbiri, so vam na voljo – z veseljem vam bodo pomagali najti žar, ki bo ustrezal vašim potrebam in pričakovanjem.

Uživajte v mojstrsko pečeni hrani z močjo plinskih žarov

Plinski žari so odlična izbira za vse, ki uživate v peki hrane na žaru. Z njimi lahko pripravljate različne vrste mesa, rib, zelenjave in še več. Plinski žari imajo številne prednosti, ki bodo navdušile bodoče uporabnike. Ena glavnih prednosti plinskih žarov je, da se zelo hitro segrejejo, kar pripomore k hitrejši pripravi hrane. Tudi začetniki bodo cenili funkcijo enakomernega in dolgotrajnega segrevanja, ki omogoča pripravo hrane brez skrbi glede nihanja temperature na žaru.

Žari

Popolna rešitev za hitro peko na prostem

Žari na plin so izjemno enostavni za čiščenje v primerjavi z žari na oglje. Ker ne potrebujejo oglja, se izognejo spuščanju saj in pepela po izgorevanju. Poleg tega zavzamejo manj prostora in so lažji za uporabo ter prenašanje. Plinski žar se poveže s plinsko jeklenko. Na voljo imajo samostoječe modele plinskih žarov, ki imajo že vključene noge, ter modele, ki jih lahko postavite na katerokoli gladko površino. Pomembno je upoštevati, da plinski žar vedno uporabljate le na prostem. Plinski žar je hitra in učinkovita metoda peke na prostem ter praktična za uporabo. Primerni so za pripravo različnih jedi. Lahko jih uporabljate doma na vrtu, na balkonu, vikendu in drugih podobnih priložnostih. Na voljo so plinski žari različnih velikosti, kar vam omogoča, da izberete primeren žar glede na vaše potrebe.

Odkrijte, kateri žar ustreza vašim potrebam in željam

Vsak posameznik mora pri sebi ugotoviti, kateri tip žara (ali plinski žar ali žar na oglje) bi bil najbolj primeren glede na njegove potrebe in želje. Če imate velik vrt, kjer bi lahko postavili kamnit žar ali vsaj ogrodje zanj, je smiselno, da to tudi storite. Če pa imate omejen prostor, je najbolje izbrati plinski žar, ki je enostaven za prenašanje med različnimi lokacijami. Plinski žari imajo številne prednosti, ki jih je vredno upoštevati, saj se lahko te prednosti izkažejo kot ključne pri izbiri plinskega žara. Pomembno je, da dobro premislite, kateri žar bi bil najbolj uporaben zase, saj ni enega univerzalnega odgovora na to vprašanje. Plinski žari imajo svoje prednosti, enako velja za žare na oglje in druge vrste žarov. Če niste prepričani, kateri plinski žar je za vas najbolj primeren, se lahko obrnete na njih. Na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri žara.

Odkrijte široko ponudbo Furlan plinskih žarov

Cena Furlan plinskih žarov se razlikuje glede na model. Na njihovi spletni strani lahko preverite široko ponudbo in izberete plinski žar, ki ustreza vašim potrebam. Cene plinskih žarov pri njih se začnejo že od 109 € dalje. Zagotavljajo dostavo plinskega žara na vaš naslov. Dostava je popolnoma brezplačna, saj jim je zadovoljstvo njihovih strank izjemno pomembno. Skrbijo tudi za hitro dostavo, da boste lahko čim prej uživali v vašem novem plinskem žaru. V ponudbi imajo različne vrste plinskih žarov. Lahko izberete plinski žar na kolesih, plinski žar za peko kostanja, namizni plinski žar, plinski žar z nogami in dodatnimi poličkami. Na voljo imajo različne modele, ki se prilagajajo vašim potrebam in željam. Ponujajo tudi brezplačno dostavo za nakup preko njihove spletne trgovine pri nakupu nad 80 €. Poleg tega vam nudijo strokovno svetovanje pri izbiri izdelka v njihovi ponudbi. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na njih in z veseljem vam bodo pomagali izbrati pravi izdelek za vas.

Kakovost, inovacija in tradicija

Furlan je slovenski proizvajalec plinskih in električnih žarov, ki ima svoj sedež v Seči pri Portorožu. Z letom 2019 so se v podjetju odločili opustiti celoten program štedilnikov in kaminov na trda goriva ter se v celoti usmeriti v proizvodnjo plinskih in električnih žarov. Njihova prednost je nenehno sledenje željam in potrebam njihovih strank. Zavzemajo se za razvoj vse bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivih plinskih in električnih žarov. V njihovem proizvodnem programu imajo na voljo več kot 100 različnih izvedb žarov. Vsi njihovi izdelki so zasnovani modularno, zato jih je mogoče prilagoditi in nadgraditi glede na želje in potrebe njihovih kupcev. Z lastno proizvodnjo, dovršenimi tehnološkimi procesi ter 100-odstotno končno kontrolo zagotavljajo visoko kakovost in zanesljivost njihovih proizvodov. Poleg tega ima podjetje Furlan svoje podružnice tudi na Hrvaškem, v Nemčiji in na Slovaškem.