Industrijski prostori navadno zahtevajo posebej prilagojene pogoje, ki morajo ustrezati naravi dela in vrsti proizvodnje. Pri zagotavljanju ustreznosti ter varnosti skladiščnih in drugih prostorov vam bistveno pomagajo tudi rolo vrata, ki si jih lahko ogledate na spletni strani adoor.si/industrijska-rolo-vrata. Industrijska rolo vrata TECKENTRUP za izjemno kakovostna, robustna in ekonomična, hkrati pa jih zaznamuje izjemno enostavna uporaba. Zaradi posebne prilagoditve – mikropolirane površine, so zelo odporna na udarce in različne poškodbe ter kot taka odlično zaščitijo prostore pred vremenskimi razmerami ali vlomi. Vrata so vam na voljo v različnih dimenzijah in izvedbah, ki so povsem prilagojena vašim željam in delovnim potrebam. Z njihovo pomočjo boste brez težav zaščitili svoj industrijski objekt, gospodarsko poslopje, kmetijsko poslopje in podobno.

Prednosti industrijskih rolo vrat TECENTRUP

Kot smo že omenili, večji industrijski in gospodarski objekti potrebujejo zadostiti posebnim pogojem dela, saj lahko njihova proizvodnja le tako poteka nemoteno in brez težav. Prostori morajo pri tem biti ustrezno zaščiteni, pri čemer ključno vlogo igrajo prav vrata. Ta morajo biti še posebej prilagojena, saj se pri tovrstnih objektih srečujemo z izjemno visokimi in širokimi vhodi. Vrata morajo zato biti podprta z dovolj zmogljivo mehanizacijo, zasnovana pa na način, da brez težav zaprejo prostor.

rolo vrata 1

Največji izziv, ki so ga proizvajali morali premostiti je zagotovo velik vhodni prostor. Industrijska rolo vrata so zato sestavljena iz najmanj dvojih rolo vrat do višine 6 m, dodatno pa so ojačana s sredinskim nosilnim stebrom širine okoli 50 cm. Ta je izdelan iz pocinkanega jekla, ki zagotavlja bočno vodenje. Enostavno in učinkovito uporabo omogoča posebej zasnovan sistem tirnic, ki dovoljuje, da odklenjen sredinski drog rolet XXL brez večjih naporov ročno potisnete do roba.

Celoten sistem rolo vrat je sestavljen iz dveh delo, od katerih se oba odpreta, vi pa lahko posledično izhod uporabljate po celi širini. Vrata se nikoli ne bodo nekontrolirano zaprla, saj ji je mogoče premikati zgolj s pomičnim stebrom, ki ga nadzoruje poseben senzor. Ta pa mora biti trdno zaklenjen, če želite vrata zapreti. V ponudbi sta vam sicer na voljo dva vrhunska modela XXL rolo vrat:

  • posamezna vrata širine do 18 metrov,
  • dvojna vrata širine do 36 metrov.

Za kateri model industrijskih rolo vrat se boste odločili, je odvisno predvsem od specifikacij vašega objekta. Pri izbiri vam zato vedno pomaga izkušena svetovalna ekipa Adoor.

Zakaj se odločiti za investicijo v industrijska rolo vrata?

Razlogov, zakaj se odločiti za nakup industrijskih rolo vrat prvovrstne kakovosti je več, uporabniki pa najpogosteje navajajo:

  • enostavno uporabo,
  • odlično mehansko zaščito prostorov,
  • minimalni stroški vzdrževanja in dolga življenjska doba,
  • garancijska doba in zagotovljena servisna storitev,
  • prvovrstno zaščito pred vremenskimi vplivi in morebitnimi poskusi vlomov.

rolo vrata 2

Industrijska rolo vrata predstavljajo dolgoročno investicijo, ki predstavlja zelo pomemben člen v samem tehnološkem procesu vaše proizvodnje ali storitvene dejavnosti. V prvi vrsti bo vaša proizvodnja lahko vedno gladko in nemoteno potekala, tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah, saj industrijska rolo vrata TECKENTRUP predstavljajo eno najbolj učinkovitih zaščit pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

Kakovost na prvem mestu

Industrijska rolo vrata res da predstavljajo nekoliko višji finančni vložek, vendar pa ta hkrati predstavlja investicijo v boljše poslovanje in še bolj optimizirano industrijsko proizvodnjo. Z njihovim nakupom boste kaj kmalu povečali proizvodnjo, saj ta ne bo več omejena z različnimi zunanjimi pogoji. Hkrati boste učinkovito zaščitili vse notranje prostore, skladišča, opremo ter materiale, svojim delavcem pa ponudili ustrezne in prijetne delovne pogoje.

Pri izbiri industrijskih vrat morate sicer biti pozorni na nekaj ključnih lastnosti, saj te posredno odražajo njihovo kvaliteto. Strokovnjaki pravijo, da so omenjene lastnosti predvsem tehnične specifikacije, garancija, omogočena servisna storitev in ostale pomembne značilnosti, ki vam jih nudijo posamezni modeli industrijskih rolo vrat. Zaščite vaših industrijskih prostorov nikoli ne prepuščajte naključju, zato vedno izberite le najboljše.