Vsak izdelek, ki je namenjen potrošnikom mora biti ustrezno označen. Kot odlična izbira za etiketiranje različnih produktov se izkažejo okrogle etikete – naroči zdaj in na svojevrsten način predstavite vsebino, zapakirano v embalaži. Toda zakaj so okrogle etikete tako zelo pomembne, njihovi izbiri pa morate kot podjetnik nameniti veliko pozornosti?

Okrogle etikete kot odlično promocijsko sredstvo

Ste vedeli, da smo ljudje vizualna bitja, ki najprej pogledamo stvari in predmete, ki nas privlačijo in se nam zdijo zanimivi? Seveda je za kasnejše zadovoljstvo nujna kakovostna in za uporabnika ustrezna vsebina, vendar pa je prav embalaža tista ključna, od katere je odvisno, ali bo posameznik posegel po vašem izdelku ali ne. Pri tem ključno vlogo igrajo prav promocijske okrogle etikete, ki na inovativen, drugačen ter dovolj reprezentativen način predstavijo tisto, kar se skriva v sami embalaži.

Glavna lastnost promocijskih nalepk je, da vzbudijo pozornost stranke. Te morajo biti privlačne in zanimive, saj na tak način preusmerijo pozornost kupcev. Po mnenju strokovnjakov naj bi bile v velikem številu primerov najbolj uspešne prav okrogle etikete, ki so narejene preprosto in upoštevajoč določene zakonitosti same izdelave ter dizajne. Toda kaj v tem primeru sploh pomeni preprosto? To še zdaleč ne pomeni, da se pri njenemu oblikovanju in oblikovanju ne potrudite ali pa da ponudnika izberete čisto naključno. V bistvu gre za to, da v želji po izstopanju iz množice različnih ponudnikov na trgu , ne uporabite kombinacije barv, ki se med seboj tepejo ali na etiketo vključite preveč informacij, ki v danem trenutku sploh niso pomembne.

Preproste okrogle etikete z vašim logotipom, hudomušno ali udarno mislijo, ki jih popestrite z pravilno kombinacijo barv ali nekoliko nadgradite s skrbno izbranimi izboljšavami, bodo na stranke naredile veliko večji vtis.

Izberite pravega ponudnika za izdelavo etiket

Če želite, da bi vaše nalepke izgledale zares elegantno, poleg tega pa bi bile tudi kakovostne in zares dobro predstavile vsebino izdelka, potem morate izbrati izkušenega in strokovno podkovanega ponudnika. Ta vam bo znal dobro svetovati in vam za vaš denar zagotovil najboljšo možno storitev. Eno takih podjetij je tudi Artis Linija d.o.o., ki izdelujejo promocijske nalepke in etikete za najrazličnejše industrije. Njihove nalepke naročniki uporabljajo tako v marketinške, promocijske in profesionalne namene. Slednje kaže na njihovo izjemno kakovost, obstojnost in trajnost.

Svoje delo zaposleni pri Artis Liniji opravljajo vestno in z veliko mero odgovornosti. Na račun njihovih dolgoletnih izkušenj vam bodo glede na vaš specifičen primer znali pravilno svetovati. Takoj bodo vedeli, katere nalepke oziroma etikete so najbolj primerne za vaše izdelke. Poleg bogatega tehničnega znanja se lahko pohvalijo tudi z dobrim očesom in smislom za dizajn. Pri izdelavi etiket, ki prodajajo, je namreč ključnega pomena izbira ustreznih barv in barvnih kombinacij. Poleg tega pa je dobro vedeti tudi kdaj uporabiti nekoliko bolj vpadljiv dizajn ali se raje poslužiti minimalizma in nežne elegance. Za piko na i se lahko odločite tudi za okrogle etikete s posebnimi dodatki – zlati ali srebrni tisk, mat ali sijaj izgled ter druge prilagoditve, ki na takšen ali drugačen način predstavljajo vašo edinstveno poslovno zgodbo.

Brez kakovosti in obstojnosti ne gre

Ne glede na to, kako lepe, privlačne in na pogled atraktivne so vaše okrogle etikete, pa te ne morejo doseči svojega bistva, če niso kakovostne in obstojne. Embalaža namreč odraža svojo vsebino. Kaj to pomeni?  Čeprav bo kupec vaš izdelek pogledal, pa bo v primeru, da ga krasi poškodovana embalaža in nalepka, ki se trga ali se napisano slabo vidi, raje odločil za katerega drugega. Čeprav knjige naj nebi sodili po platnicah pa roko na srce veliko raje kupimo izdelek, ki že na polici izgleda kakovostno in pristojno.

Nalepke, ki jih izdelujejo v podjetju Artis Linija d.o.o. so zato zelo vzdržljive, izdelane iz kakovostnih materialov in tiskane s primernimi tiskarskimi tehnikami. Poleg tega jih po končani izdelavi tudi primerno zaščitijo, odvisno od potreb posamezne panoge. Posledično imajo dolgo življenjsko dobo, odražajo trajnost, naročniki pa so z njimi zelo zadovoljni.

Kako obstojne nalepke potrebujete, je odvisno od vaših potreb oziroma panoge, v kateri delate. Za promocijske in marketinške namene so najbolj primerne srednje vzdržljive okrogle etikete, ki brez težav kljubujejo standardnim zunanjim pogojem. Še posebej vzdržljive pa morajo biti etikete, ki se uporabljajo v različnih industrijah, kot so kemična, farmacevtska, plinska in nekatere druge. Omenjene nalepke morajo biti izdelane po zelo visokih standardih, poleg tega pa dodatno upoštevati še številna zakonsko določena pravila. Njihove oblike so standarde in v naprej določene – naročniki se lahko odločijo za kvadratne ali okrogle etikete, za njihovo izdelavo pa se uporabljajo odporna lepila in vzdržljivi materiali. Njihova življenjska doba je, zahvaljujoč kakovostnim tehnikam za njihovo dodatno zaščito, lahko tudi 10 let ali več.

Označite in profitirajte

S pravilno izbiro nalepk in njihovo skrbno izdelavo, boste svoje izdelke lahko označili na zelo obstojen in uspešen način, saj boste z njimi pritegnili veliko število strank. Naj izjemnost vašega produkta predstavljajo etikete, vredne svojega naziva. Izberite dobrega ponudnika in se predstavite javnosti na zanimiv in inovativen način.