Verjetno ste že bile kdaj presenečene, ko ste svojo najljubšo zvezdnico videle s kratkimi lasmi, že na naslednjem intervjuju pa je imela daljše, pa še nakodrane povrhu. Se sprašujete, kako ji je to uspelo? S pomočjo lasnih podaljškov seveda! Klikni za več in tudi ti odkrij čaroben svet lasnih podaljškov. Dolgi, kratki, nakodrani ali ravni lasje, to danes sploh ni več problem, saj lahko s kvalitetnimi lasnimi podaljški svojo frizuro v trenutku spremeniš v elegantno in svežo pričesko.

lasni podaljški

Dolgi, kratki ali skodrani lasje, to sploh ni več problem.

Ženske smo vedno rade urejene, pa naj gre za gala zabavo, poroko, sproščeno druženje ali poležavanje na kavču. Pri tem nimamo v mislih le oblačil, ampak tudi frizur. Nekatere sploh uživajo v tem, da gredo vsak teden k frizerju in si omislijo novo frizuro, a verjetno kmalu ugotovijo, da jih to kar nekaj stane. Lasni podaljški so zato odlična rešitev, saj jih kupite enkrat, imate pa jih za več let! Kaj ni to naravnost fantastično?! Najboljše pri lasnih podaljških je to, da so na voljo v različnih barvah, dolžinah in volumnih, zato bo gotovo vsaka ženska našla nekaj zase.

Je sploh lahko še slabše?!

Ste si po dolgem času zaželele spremembe in ste se odrekle svojim dolgim, bujnim lasem in se postrigle na kratko, zdaj pa ste izvedele, da ste vabljene na poroko svoje sestre? Kako naj si zdaj naredite elegantno frizuro, ko pa nimate dolgih las? Ste dobile vabilo na razgovor za službo, o kateri ste vedno sanjale, ve pa ste se ravno včeraj pobarvale v živo zeleno barvo? To gotovo ne bo naredilo najboljšega vtisa na vašega bodočega šefa ali šefico. Ste morda eksperimentirale z barvami in zdaj vaši lasje izgledajo katastrofalno? Vse te primere lahko elegantno in brez večjega truda rešite z lasnimi podaljški. Ti vam namreč omogočajo, da svojo frizuro v trenutku spremenite iz kratke v dolgo, iz živo zelene v prijetno rjavo itd. Tako vas nobena nepredvidena situacija ne bo presenetila, saj boste z lasnimi podaljški spet videti tako kot prej.

lasni podaljški

Zakaj ne bi bile malo bolj drzne z barvo las?

Ljudje smo si različni in tako imajo ene ženske bujne lase, druge pa imajo težave z volumnom in nikoli ne morejo imeti bujnih, sijočih las, pa če si tega še tako želijo. Spet drugim se lasje hitro začnejo cepiti, zato morajo ves čas vztrajati pri kratki frizuri in lahko le sanjajo o dolgih laseh. To lahko kar močno načne samozavest vsake ženske, zato so lasni podaljški več kot dobrodošla rešitev. Ker so zelo enostavni za namestitev, boste to lahko naredile same doma, ne da bi morale zapravljati denar pri frizerju.

Vsak dan drugačna frizura

Zakaj se zvezdnice, pa tudi nekatere druge ženske odločajo za lasne podaljške? Ker omogočajo svobodo izbire – danes ste si morda zaželele dolge lase v barvi kostanja, jutri vam bodo všeč bolj žive barve, spet naslednji dan bi bile rade skodrane … Z lasnimi podaljški lahko ustrežete vsem svojim željam in vsak dan zasijete z malo drugačno frizuro. S tem boste zabavale tudi svoje sodelavce in domače, ki bodo vsak dan nestrpno pričakovali, s kakšno frizuro jih boste presenetile. Vse kar morate narediti je, da se zjutraj pogledate v ogledalo, si zamislite, kakšno frizuro si želite, izberete prave lasne podaljške in tadam, nova frizura je tu. In to prej kot v 10 minutah!

lasni podaljški

Pustite domišljiji prosto pot.

Želite imeti frufru, kodre, kitke, morda nakit v laseh? Živo rdeče lase? Ni problema, obstajajo tudi taki lasni podaljški. Izbirate lahko med sintetičnimi ali naravnimi lasnimi podaljški, v najrazličnejših velikosti, oblikah in barvah. Prepričani smo, da lahko z lasnimi podaljški ustrežemo vsaki vaši želji. Ker lahko lasne podaljške kadarkoli zamenjate, lahko eksperimentirate tudi z bolj živimi barvami, ne da bi vas skrbelo, ali vam bo določena barva pristajala. Preprosto si nadenite lasne podaljške in ko se določene barve naveličate, izberite druge podaljške. Zveni tako zelo preprosto, kajne? Najboljše pri vsem tem pa je, da ne rabite zapravljati gore denarja pri frizerju in tam sedeti vsaj tri ure, ampak se uredite v le petih minutah. To pomeni, da tudi ko se vam mudi v službo, lahko hitro poskrbite za svež in eleganten videz svoje frizure.

Lasni podaljški lahko rešijo marsikatero zagato z lasmi. V trenutku se lahko iz kratkolaske prelevite v dolgolasko, iz pridne punce v odštekano rokerico in podobno. Ne glede na letni čas, lahko vedno poskrbite, da vaši lasje izgledajo privlačno. Priznajte, vsaka ima rada, če za njo pogleda postaven fant.