Če ste se že udeležili znamenitega tečaja samohipnoze, ki ga organizira priznani dr. Aleksander Šinigoj in ste po tem začutili potrebo, da bi s pridobljenim znanjem pomagali drugim, je coaching (www.mastermindakademija.com/nlp-coach/) prava odločitev za vas. Če slišite klic, poklicanost, da pomagate drugim, vendar še ne veste, kako; če si želite spremembe v vašem kariernem življenju in bi radi začeli znova, delali, kadar želite in s kom želite ter zaživeli vaše sanjsko življenje, ali če ste vodja in se soočate z izzivi, kako pomagati vašim sodelavcem, da boste skupaj naredili preboj. Vse to so razlogi, zaradi katerih se ljudje odločijo za obiskovanje tečaja, po katerem pridobite coaching licenco. In vaša nova pot se lahko začne.

Kaj vam omogoča tečaj za coacha?

Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga ter vas opremi z znanjem in kompetencami, da pomagate tudi drugim, da uspejoTudi, če ne nameravate poklicno izvajati coachinga, je Certificiran in licenciran NLP Coach lahko koristen za vas, saj lahko NLP in coaching tehnike, ki se jih boste naučili, učinkovito uporabljate pri prodaji, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih. Tako boste postali pravi Life Coach oziroma Business Coach.

Prvenstveno je tečaj tako namenjen vsem tistim, ki bi se želeli s coachingom ukvarjati profesionalno, morda celo poklicno. Seveda pa se lahko usposabljanja udeležijo tudi vsi tisti, ki bi želeli pridobljena znanja in kompetence uporabljati zase in pomagati ožjemu krogu ljudi – svoji družini in bližnjim prijateljem. Čar je namreč v tem, da svoje znanje delimo tudi med druge, jim tako pomagamo pri izboljšanju kvalitete življenja in doseganje osebne sreče. In zagotovo ni nič lepšega kot videti nasmeh in zahvalnost na obrazu nekoga, ki smo mu pomagali.