Če imate svoj avto, potem se vam je najbrž že kdaj zgodilo, da ste čistili svoje vozilo, potem pa ste pozabili v avto vrniti avtopreproge. Če ste imeli »srečo«, potem je tisti dan padal še dež, kar pomeni, da je bilo na tleh avta vse mokro, saj ste imeli mokre čevlje. Avtomobilski tepihi so zato ključen element vsakega vozila, pomembno pa je, da so vrhunske kakovosti – več na https://www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi, kjer najdete tepihe, narejene za vsak model avta posebej.

Pri nakupu avtopreprog morate biti pozorni na par detajlov

Čeprav se morda komu zdi, da avtopreproge pa res niso nujno potrebne, se kasneje izkaže, da ni res tako. Gre namreč za enega bolj pomembnih elementov avta. Zakaj? Zato ker nudijo močan oprijem pod nogami. A niso vsi avto tepihi enako kakovostni. Pri nakupu morate biti pozorni predvsem na to, da imajo varnostne čepe, ki preprečujejo, da bi tepihi drseli po vozilu in tako ogrozili vašo varnost. Sicer imajo vsi avti že ob nakupu dodane tepihe, a le-ti se z leti obrabijo, uničijo ali poškodujejo zaradi takih in drugačnih razlogov, zato je treba kdaj pa kdaj kupiti nove. Nove pa je treba kupiti posebej za vaš model avta, saj se avti razlikujejo in zato se razlikujejo tudi oblike in velikosti tepihov.

avtopreproge

Avtopreproge spadajo med nujno opremo avtomobila.

Pri tepihih je pomembno tudi to, da so narejeni iz materialov, ki so enostavni za čiščenje in se hitro sušijo. Noben si najbrž ne želi, da bi dopoldne opral in očistil avto, popoldne pa tepihi še ne bi bili suhi in bi moral zato tvegati, da bo površina pod nogami hitro umazana, mokra in še kaj. Tepihe se običajno lahko čisti tako z namenskimi čistili za suho pranje kot tudi z visokotlačnim čistilcem.

Avtopreproge slovenske kakovosti

Avto tepihi Gledring so narejeni v Sloveniji in so zelo kakovostni, o čemer priča tudi nagrada za kakovost in dizajn, ki so jo prejeli s strani največje Evropske revije AutoBild. V podjetju so prvi izdelali posebne tepihe, ki nimajo oblike kocke in so zelo enostavni za čiščenje. Na njihovi spletni strani lahko naročite avto tepihe za katerikoli avto, kar pomeni, da veste, kakšne tepihe kupujete in da bodo kot uliti za vaš avto. Njihovi tepihi omogočajo enostavno čiščenje, saj so zasnovani tako, da so brez ostrih notranjih robov, iz katerih bi se težko odstranilo umazanijo, obenem pa še vedno zadržijo enako umazanije kot običajne preproge. Pri njih lahko kupite tudi posebno EKO čistilo, namenjeno suhemu pranju preprog.

avtopreproge

Avtopreproge se da preprosto očistiti.

Tepihi Gledring so narejeni iz naravno mehke kavčukove gume, kar pomeni, da so primerni tudi za recikliranje in ponovno uporabo v drugih izdelkih. Kavčukova guma je zelo trpežna snov, zato imajo tovrstne preproge dolgo življenjsko dobo.

Če torej iščete nove avtopreproge za svojega jeklenega konjička, potem ne oklevajte in še danes naročite Gledring tepihe, s katerimi boste gotovo zadovoljni. Enostavno čiščenje, prilagojen dizajn in dolga življenjska doba so le nekatere prednosti, ki jih imajo Gledring preproge. Za bolj podrobne informacije se lahko vedno obrnete na proizvajalca, ki vam bo skušal odgovoriti na vsa vprašanja. Tepihe vam lahko brezplačno dostavijo tudi na dom.