Si želite vpisati v program šolanja in zgraditi novo kariero, pa vam trenutne delovne obveznosti tega časovno ne omogočajo? Potem je B2 Sofizo šola za vas. Več o njihovem načinu poučevanja in programih, ki jih ponujajo, si lahko preberete na www.sofizo.si. Njihova glavna prednost je sodoben način poučevanja, ki ga ponujajo svojim kandidatom – ta namreč daje možnost, da želeno šolanje opravijo tudi vsi tisti posamezniki, ki so redno šolanje sicer že končali in so že zaposleni. Če si želite spremembe na svoji karierni poti, se lahko tako vpišete na izobraževalni program, ki si ga lahko na več nivojih individualno prilagodite svojim potrebam:

  • izobražujete se lahko v predavalnici ali online,
  • glede na vaše delovne obveznosti si lahko prilagodite trajanje šolanja,
  • možnost plačila na obroke za izbrani šolski program.

sofizo 1

Do popolnega poklica z B2 Sofizo

Najboljša popotnica na vaši karierni poti so nedvomno bogato teoretično znanje, združeno z zlata vrednimi praktičnimi izkušnjami. Žal pa številni klasični šolski programi zaradi takšnih in drugačnih razlogov tega ne ponujajo. Velikokrat se zato zgodi, da po končanem študiju ali zaključeni višji šoli kandidati enostavno ne znajo dovolj. To jih seveda omejuje pri iskanju dobre zaposlitve, posledica tega pa je, da so mnogi na svojem trenutnem delovnem mestu zelo nesrečni.

B2 Sofizo pa vam ponuja dinamičen in inovativen učni pristop, ki vam razširi številna obzorja. Tekom šolanja boste tako sodelovali s priznanimi strokovnjaki, od katerih boste lahko dobili številne izkušnje in reference, naučili pa se boste tudi trike, ki vas bodo brez dvoma izstrelili med najboljše. Še ena v vrsti odličnih prednosti, ki vam jih ponuja Sofizo pa je mednarodna perspektiva. Šola namreč poudarja izjemen pomen medkulturnega razumevanja in pridobivanje globalnih kompetenc. Prav te vam dajejo na mednarodnem trgu dela veliko konkurenčno prednost pred ostalimi iskalci zaposlitve. V znanju je moč – čas je, da izberete šolanje, ki vam bo pomagalo na poti do vaših sanj.